top of page
Standing Meeting

Partners van WE-advies

Daar waar deskundigheid van WE-advies moet of kan worden aangevuld en/of qua capaciteit moet worden geborgd kunnen wij bogen op samenwerking met diverse specialistische expertises van gerenommeerde partners, waarmee wij jarenlange succesvolle ervaring hebben.

Partners: Afbeelding

Strategische partners

ITS_logo.jpg

ITS

International Tender Services (ITS) is een juridisch inkoopadviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het juridisch begeleiden en uitvoeren van complexe Europese aanbestedingstrajecten.

Bekijk hier de website van ITS

quarant logo.png

Quarant

Een kennis- en veranderpartner op het gebied van proces- en verandermanagement, informatiemanagement, automatisering en effectief samenwerken.

Bekijk hier de website van Quarant

logo B'rightlined jpeg[2797].jpg

B’rightlined

B’rightlined biedt onafhankelijk advies en begeleiding bij alle vraagstukken op het gebied van data- en telecommunicatie. Van investeringsbeslissing tot provider keuze en van bereikbaarheidsonderzoeken tot telefoontrainingen.

Bekijk hier de website van B'rightlined

Partners: Klanten

Partners in projectsamenwerkingen

Brackmann

Binnen Brackmann aanbestedingsspecialist, het advocatenkantoor gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, contractenrecht, staatssteun en alles wat te maken heeft met inkoop, is  Alexander Klein Hofmeier senior advocaat.

Partners: Klanten
bottom of page